Paříž to není jen vysoká škola stylu. Jde především o kolébku delikátní gastronomie, která nepřestává uchvacovat. Kdo nikdy neokusil její neobyčejnost jako by neexistoval.
Jedním z míst, kde je možné poznat nepoznané je hotel Mandarin Oriental. Kromě řady fascinujících interiérů a pestrého porfolia služeb je vyhlášený pro gastronomické umění, jež v letošním roce nabralo nový rozměr.
Talentovaný šéfcukrář Adrien Bozzolo totiž ve spolupráci s atraktivní herečkou Caterinou Murino vytvořil delikátní velikonoční limitku.
Majestátní palác
To, že je hotel světem plným překvapení není novinkou. Kromě výhodné polohy v blízkosti Place Vendôme či Champs-Élysées je i ztělesněním opulence. Palácem vystavěným ve stylu art deco ozvláštněným o moderní prvky a decentně uchvacující dekor.
Však už jen pobyt v největším apartmá podněcuje fantazii a zcela mění definici spojení „neskonalý luxus“. Skládá se totiž ze čtyř elegantních ložnic, čtyř koupelen a světlé jídelny.
Nechybí ani velkolepá terasa či vlastní recepce.
Zlato a čokoláda
Není divu, že právě zde se rozhodla Caterina Murino představit svou zářivou vizi. Velkolepý výtvor z madagaskarské čokolády v podobě velikonočního vajíčka s motivy zdobného filigránu uchvátil již na pohled svou propracovaností a dokonalým vystižením detailů.
To největší „wow“ se však ukrývalo uvnitř – unikátní řetízek s přívěskem, o jehož tvorbu se postarala sama herečka v rámci své značky. K dostání byly šperky hned ve dvou provedeních a to ve stříbře nebo růžovém zlatě.
Talent nade vše
Atypické potěšení bylo k dostání od 10. do 18. dubna.
Cena mistrovského díla ve stříbrném provedení startovala na částce odpovídající v přepočtu 3000 korunám, v případě limitované edice z růžového zlata šlo o sumu v hodnotě 15 000 korun. Pro každého zájemce bylo vyrobeno ručně a až ve chvíli uskutečnění objednávky, to aby byl požitek ještě sladší a zážitek výjimečnější.
(Foto: Archiv)